КРАЩА ТЕХНОЛОГІЯ

Нова лінійка Tipo оснащена системами Adas, які допоможуть вам безпечно керувати автомобілем і насолоджуватися кожним моментом на борту.

КОНТРОЛЬ СМУГИ РУХУ

 

Якщо автомобіль ненавмисно виїхав зі своєї смуги руху, рухаючись понад 60 км/год, система забезпечить візуальну індикацію на приладовій панелі, що супроводжується опором рульового управління, щоб повернути машину назад у межі смуги руху.

ПІДТРИМКА ДОЗВОЛЕНОЇ ШВИДКОСТІ РУХУ ТА РОЗПІЗНАВАННЯ ДОРОЖНІХ ЗНАКІВ

 

Новий Tipo виявляє і розпізнає дорожні знаки і відображає їх на кластері TFT. При активному обмежувачі швидкості також можна обмежити швидкість автомобіля до максимально допустимого рівня, що зчитується системою розпізнавання дорожніх знаків.

СИСТЕМА СТЕЖЕННЯ ЗА СТАНОМ ВОДІЯ

 

Система може виявити початкові ознаки втоми, відстежуючи поперечні руху автомобіля і рекомендуючи зробити перерву. Візуальне і звукове попередження буде записано на кластері приладів.

АКТИВНА ЗАСЛОНКА РЕШІТКИ РАДІАТОРА

 

Ця система оптимізує аеродинаміку за допомогою вентиляційних отворів у решітці радіатора для регулювання потоку повітря до відділу двигуна. Це забезпечує швидше прогрівання двигуна, зменшує шум та захищає блок охолодження.

ПАКЕТ LED PLUS

СВІТЛОДІОДНІ (LED) ЗАДНІ ЛІХТАРІ

 

Вся яскравість та зменшене споживання світлодіодної технології, також для задніх ліхтарів.

ПОВНІСТЮ СВІТЛОДІОДНІ (LED) ФАРИ

 

Освітіть свій шлях яскравими світлодіодними фарами.

АДАПТИВНЕ ДАЛЬНЄ СВІТЛО

 

Робить водіння в нічний час більш безпечним, забезпечуючи широку видимість, дозволяючи весь час їхати з дальнім світлом, уникаючи засліплення зустрічних машин або тих, що йдуть попереду.

ДАТЧИКИ СУТІНКІВ / ДОЩУ

 

Датчик виявить зміну світла та автоматично ввімкне фари. У разі дощу він увімкне склоочисники.

ЕЛЕКТРОХРОМНЕ ДЗЕРКАЛО ЗАДНЬОГО ВИДУ

 

Електрохромне внутрішнє дзеркало заднього виду автоматично затемнюється, коли відчуває світло ззаду автомобіля, зменшуючи відблиски, які можуть створювати проблеми із зором, якщо ви їдете вночі.

TECH PACK

РАДІОПРИЙМАЧІ 10″ З БЕЗДРОТОВИМ CARPLAY / ANDROID AUTO.

 

Вбудована інформаційно-розважальна програма, виведена на новий рівень: швидша, потужніша, із абсолютно новим переробленим інтерфейсом та чудовим 10-дюймовим HD-дисплеєм. Справжній ігровий зарядний пристрій для вашої задоволеності на борту.

БЕЗДРОТОВИЙ ЗАРЯДНИЙ ПРИСТРІЙ

 

Ця нова функція Tipo Range забезпечує пристрій зарядженим та підключеним без кабелів.

БЕЗПЕКА

SAFETY PACK

СИСТЕМА КОНТРОЛЮ СЛІПИХ ЗОН BLIND SPOT ASSIST

 

Система виявляє предмети в глухих зонах як збоку, так і ззаду автомобіля, і попереджатиме вас звуковим сигналом та світлом на бічному дзеркалі.

АДАПТИВНИЙ CRUISE CONTROL

 

Система використовує свій передній радар, щоб підтримувати задану безпечну відстань від автомобіля попереду.

СИСТЕМА AUTONOMOUS CITY BREAK

 

Допомагає уникнути або зменшити зіткнення з рухається попереду транспортним засобом, пішоходом або велосипедистом на швидкості до 200 км/ч. Спочатку автомобіль просто попереджає водія звуковим і візуальним попередженням на панелі приладів, і якщо водій не реагує, система гальмує автомобіль.

VISIBILITY PACK

ДАТЧИК СУТИНКІВ

 

Датчик виявить зміну світла та автоматично ввімкне фари.