Цей сайт належить компанії ТОВ «АЛЬФА СЕРВІС» Запоріжжя.

ТОВ ”Альфа Сервіс” 69118, Запоріжжя, проспект 40-річчя Перемоги, 2

Підтверджуючи достовірність наданих Вами персональних даних:

– добровільно і на безстроковому підставі даєте згоду ТОВ «АЛЬФА СЕРВІС» на обробку Ваших персональних даних в розумінні визначення, яке міститься в ст. 2 Закону України «Про захист персональних даних», в письмовій, електронній і будь-яких інших формах для забезпечення податкових відносин та відносин у сфері бухгалтерського обліку, реалізації відносин у сфері економічних і фінансових послуг, страхування, інших відносин, які вимагають обробку персональних даних, а також для забезпечення володільцем бази персональних даних належного здійснення діяльності, визначеної в законах, інших нормативно-правових актах, положеннях, інших документах, які регулюють його діяльність, і в результаті якої виникає необхідність у вчиненні будь-які дії або сукупності дій з обробки персональних даних в базах, відповідно до Цивільного кодексу України, Господарським кодексом України, Податковим кодексом України, Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», іншими законодавчими та нормативно-правовими актами України. Надане згоду на обробку персональних даних діє без обмеження по терміну і території (в т.ч. за межами України);

– підтверджуєте, що повідомлені про права суб’єкта персональних даних, які вказані в Законі України «Про захист персональних даних», мету збору персональних даних (в т.ч. про можливість зміни мети збору персональних даних), осіб, яким передаються або можуть бути передані персональні дані.

Файли cookie та політика конфіденційності

Ми прагнемо захистити Ваші персональні дані, тому ми стверджуємо, що будь-яка Ваша персональна інформація, отримана при використанні сайту, буде залишатися конфіденційною. Будь-які зміни щодо політики конфіденційності будуть відображатися на сайті.

У разі надання Ваших персональних даних, вони будуть використовуватися як написано нижче. Інформація, яка може бути запитувана і методи її обробки викладені нижче.

Політика використання файлів cookie

Сайт ТОВ «АЛЬФА СЕРВІС» Запоріжжя використовує файли cookie.

Файли cookie це невеликі текстові файли, які використовуються і зберігаються на Вашому комп’ютері при відвідуванні сайту. Дані файли широко використовуються і є анонімними, без вмісту персональної інформації.

Файли cookie використовуються на сайті https://fiatalfa.zp.ua, для деяких елементів, наприклад, “нещодавно відвідувані”.

Сесія файлів cookie триває протягом всього часу використання сайту.

Сайт https://fiatalfa.zp.ua також використовує Google Analytics, щоб відстежувати, де наші відвідувачі шукають інформацію, і які частини сайту вони використовують найбільше. Це допомагає нам вдосконалюватися для підвищення вашої зручності використання сайту. Файли Google Analytics Cookies не збирають особисту інформацію про відвідувачів сайту. Додаткову інформацію про Google Analytics можна знайти на https://developers.google.com/analytics/resources/concepts/gaConceptsCookies.

Якщо Ви вважаєте за краще не приймати файли cookie, їх можна відключити, змінивши настройки браузера на комп’ютері або мобільному пристрої.

Натиснувши прийняти Ви погоджуєтеся з розміщенням файлів cookie на Вашому комп’ютері. Якщо Ви вирішите відключити cookies, Ви не зможете випробувати всю функціональність сайту.

Персональні дані

Ми не будемо збирати особисту інформацію (наприклад, ім’я, адреса, номер телефону та адресу електронної пошти) про Вас, якщо Ви не надасте її нам добровільно.

Що ми можемо зробити з цією інформацією:

Якщо Ви надасте нам особисту інформацію, ми можемо використовувати її для поліпшення нашого розуміння Ваших інтересів і потреб.

Ми можемо використовувати її для того, щоб час від часу повідомляти Вам по електронній пошті про зміни в нашому веб-сайті, нових продуктах, оновлення сайту і послуг, і спеціальні пропозиції, які, як ми думаємо, будуть цінними для Вас. Якщо Ви не хочете отримувати ці листи, просто дотримуйтесь інструкцій по отриманню листів на адресу електронної пошти, яку Ви отримали.

Що ми не будемо робити з цією інформацією:

Ми не будемо передавати або продавати вашу персональну інформацію будь-сторонньої організації для власних потреб без вашої згоди.

Як ми будемо ставитися до інформації від дітей:

ТОВ «АЛЬФА СЕРВІС» Запоріжжя не має наміру збирати особисту інформацію від дітей молодше тринадцяти років. Ми спеціально розробили методи, щоб виявляти таку інформацію на нашому сайті від дітей. Якщо дитина дає нам особисту інформацію, його батьки / опікуни повинні написати нам на ТОВ «АЛЬФА СЕРВІС» Запоріжжя і за запитом вся інформація буде видалена з наших файлів. Ми будемо докладати зусиль, щоб видалити ці дані своєчасно.

Будь-який відвідувач, який бажає Виправлення / оновлення / видалення особистої інформації з нашої бази даних повинен написати нам на ТОВ «АЛЬФА СЕРВІС» Запоріжжя. Ми будемо докладати зусиль для обслуговування Вашого запиту своєчасно.

Посилання на інші сайти:

Наші ділові партнери, чиї сайти Ви можете відвідати після натискання на посилання з нашого сайту, можуть мати менш суворі правила конфіденційності. Ми не маємо контролю над цією політикою і закликаємо Вас читати їх декларації про конфіденційність до надання будь-якої особистої інформації.

Чи не персоніфікована особиста інформація

Ми можемо збирати інформацію про Вас, яка не є особистим (наприклад, тип інтернет-браузера, який Ви використовуєте).

Як ми можемо отримати цю інформацію:

Ми можемо отримати цю інформацію, зберігаючи файли cookie [частина даних, що містять не особисту інформацію про Вас] на Вашому комп’ютері. У більшості інтернет-браузерів можна видалити цю інформацію з жорсткого диска вашого комп’ютера, заблокувати всі тимчасові файли або навіть отримувати попередження перед розміщенням файлів cookie у Вашій системі.

Натисніть на кнопку допомогти Вашого браузеру для отримання додаткової інформації. Якщо Ви відхилили наші файли cookie, Ви все одно зможете використовувати наш сайт; Однак, Ваші дані будуть менш персоналізовані.

Що ми можемо зробити з цією інформацією:

Ми будемо використовувати цю інформацію, щоб адаптувати зміст з Вашими інтересами і, щоб допомогти вам уникнути звернень до нас з тієї ж інформації на повторних відвідувань сайту. Ми також будемо використовувати ці дані для аналізу тенденцій сайтів і адміністрування сайту.

Хоча ми не збираємо особисту інформацію автоматично, ми можемо пов’язати інформацію, зібрану автоматично до раніше поданої особистої інформації. Якщо Ви не хочете цю інформацію, прив’язувати до Вашої особистої ідентифікаційної інформації, див розділ “Що нам робити з цією інформацією” вище, щоб дізнатися про те, як відключити файли cookie.

Заходи інформаційної безпеки

Ми будемо вживати необхідних заходів обережності для захисту Вашої інформації від втрати, зловживання або зміни.

Повідомлення про зміни

Якщо ми коли-небудь змінимо нашу політику конфіденційності, ми опублікуємо зміни на нашому сайті, щоб наші користувачі завжди знали, яку інформацію ми збираємо, як ми її використовуємо і за яких обставин, якщо такі є, ми розкриваємо її іншим.